Inspiration til kreaprojekter

Noget af det hyggeligste ved at lave kreaprojekter er at finde ud af, hvad man gerne vil lave. Vi lader os i høj grad inspirere af de materialer, vi har til rådighed, men nogle gange er det også godt med lidt inspiration udefra. Typisk laver vi ikke fuldstændig de samme ting, som dem vi finder. Der er næsten altid et tvist eller en detalje, der er anderledes, eller en metode, vi har forsøgt at gøre anderledes.

I denne uge vil vi gerne indblik i nogle af de projekter, som står på vores krea-to-do-liste, og som har inspireret forårets tema. Links til de steder, vi har fået billeder og links fra, finder du i bunden af indlægget.

Farveskemaet giver næsten sig selv ud fra billederne - det næste stykke tid på bloggen bliver en herlig blanding af hvide, blå, turkis, grå og grønlige nuancer i mange forskellige materialer. Vi løb hurtigt tør for hulsten i en god størrelse og pæn form i søndags, hvor vi holdt kreadag, men det er planen, at vi skal en tur på stranden og finde flere materialer snart. Derudover har vi fået materialer hjem til at prøve at støbe sæbe - noget, ingen af os har prøvet før. Til julemarkedet var vores klude og bomuldsrondeller meget populære, så planen er at udvide den del til forårets markeder med sæbe, scrubs og måske andet, hvis det viser sig at gå godt. Det bliver et sjovt eventyr at kaste sig ud i.

Næsste fredag står dog i fastelavnsbollernes tegn - der får du Cecilies lækre opskrift på en omgang hjemmebagte af slagsen, og så lige inden fastelavn. Der er i høj grad noget at glæde sig til.

Håber I får en dejlig og kreativ weekend!

/Cecilie og Elisabeth