Fastelavnsinspiration

I weekenden er det fastelavn. Både på Elmely og på Bakkekammen er de nyeste skud på stammen lige små nok til at få glæde af højtiden, men derfor kan man jo godt se lidt frem til næste år i forhold til udklædning. Vi har derfor været på udkig efter inspiration til fine udklædninger, som kan laves hurtigt og let med få midler. Hvis du derude skulle have glemt et kostume - fastelavn falder jo lidt sent i år, så det kan måske smutte - kan du her se nogle af de fine ideer, vi er faldet over på vores inspirationstur rundt på internettet. Links til de oprindelige sider finder du i bunden af indlægget her.


Første kostume, som man kunne kaste sig over, er det her virkelig søde rådyr-outfit til de mindste. Dragten og hovedpynten på billedet er fra Fancy Free Finery, men man ville sagtens kunne lave noget lignende selv af en brun bodystocking, en brun hue og noget filt.

Billede: Fancy Free Finery

Et andet bud på udklædning til de mindste kunne være denne fine flagermus fra You and Kids:

Billede: You and Kids

Igen kræver det ikke meget mere end en bodystocking og noget filt. Dejligt!

På bloggen ”Make It and Love It” har jeg fundet to flotte kostumer, som man ret let ville kunne lave selv. Det første er et bedårende lammekostume:

Billede: Make It and Love It

Det andet er en lille listetyv - virkelig let at genskabe, men samtidig en rigtig god idé! Det eneste, man måske selv lige skal fikse, er pengesæk (som kunne være et gammelt pudebetræk med en løbegang i toppen) og masken. Masken kan man lave lynhurtigt af sort filt.

Billede: Make It and Love It

Sidst, men ikke mindst, har jeg fundet denne simple, men rigtig sjove udklædning hos How We Learn. Babydykkeren har fået sort tøj på, et par dykkerbriller og selvfølgelig en ilttank af en gammel sodavandsflaske. Andre steder har jeg set lignende kostumer, men med to ”tanke”. Mundstykket til ilten - altså sutten - sidder fast med en lille slange til tanken. Virkelig en god idé, og så er der mulighed for at upcycle et par plastikflasker til et kostume. Smart!

Billede: How We Learn

Vi håber du er blevet lige så forelsket i de mange fine ideer, som vi er! Hvis du ikke har fået nok fastelavn, kan du finde vores lækre opskrift på fastelavnsboller fra sidste år her: Festlige fastelavnsboller.

Jeg håber at I alle får en hyggelig fastelavn! Rigtig god fornøjelse med både kostumer og fastelavnsboller. 

/Elisabeth. 

__________________________________________________________________________________________________

Links:

Fancy Free Finery: https://www.instagram.com/p/BI3q5aCAJEX/¨

You and Kids: http://www.youandkids.com/43-cutest-ever-kids-halloween-costumes-every-mom-want/

Make It & Love It - Listetyv: https://makeit-loveit.com/last-minute-little-bandit-costume

Make It & Love It - Lam: https://makeit-loveit.com/make-baby-lamb-costume-simple-tutorial

How We Learn: https://www.howweelearn.com/baby-halloween-costumes/